Spouštíme PravnikOnline.cz - vaši online právní kancelář!

Spouštíme PravnikOnline.cz - vaši online právní kancelář!

Začínáte podnikat? Čelíte soudnímu sporu nebo potřebujete bezpečnou kupní smlouvu? Ať již je váš právní problém jakýkoliv, jeho řešení může být časově, administrativně i finančně náročné. S tím je však nyní konec! Spouštíme PravnikOnline.cz – vaši online právní kancelář pro rychlé a spolehlivé právní řešení odkudkoliv.

Po letech poskytování právních služeb vycházíme vstříc potřebám 21. století a přesouváme naši činnost do plně digitálního prostředí prostřednictvím unikátního konceptu online právní kanceláře  - PravnikOnline.cz. Rychlost komunikace s právníkem, okamžitý přístup k veškeré dokumentaci, stejně jako možnost sledování vašeho případu online nyní zvyšujeme na maximum.

Jaké výhody získáte s PravnikOnline.cz?

 

  • Online řešení kdykoliv a odkudkoliv

Nečekejte týdny na předem domluvené konzultace. S PravnikOnline.cz budete mít svůj případ pod nepřetržitou kontrolou, ať už jste v kanceláři, doma nebo kdekoliv jinde.

  • Úspora nákladů

S PravnikOnline.cz ušetříte čas a náklady spojené s přebytečným papírováním, cestováním, čekáním na předem objednané schůzky apod. Vyřízení (nejen) právních záležitostí online je výrazně levnější!

  • Dokonalý přehled o průběhu řešení případu

Veškeré informace a dokumenty týkající se případů jsou nyní ukládány v online spisu, který je dostupný 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. O všech změnách vašeho případu dostanete automatické upozornění e-mailem ihned po zadání do spisu případu.

  • Sdílení případů s dalšími osobami

Pracujete ve větších firemních týmech nebo potřebujete informovat o průběhu vyřízení další členy rodiny? Nastavte jim jednoduše přístup k vašim spisům a sdílejte s nimi informace o průběhu řešení vašeho případu online.

  • Úvodní konzultace zdarma

Za úvodní posouzení případu nikdy nic neplatíte. Případ si můžete založit i sami přímo na PravnikOnline.cz nebo nás kontaktovat na obvyklých kontaktech k domluvení dalšího postupu. Obratem od nás obdržíte nezávazné posouzení případu s návrhem jeho dalšího řešení. Sami se pak rozhodnete, zda budete pokračovat dále.

  •  Zkušenosti

Právní poradenství poskytujeme již více než 20 let. Kombinace našich zkušeností spolu s moderním online řešením představuje ideální řešení vašich právních potřeb pro současnou hektickou dobu.

 

Vyzkoušejte nezávazně ještě dnes - PravnikOnline.cz, vaši online právní kancelář. Dostupná pro každého, odkudkoliv.

NEZÁVAZNĚ VYZKOUŠET